Magneetbord

Magneetbord

 
Ideaal voor auto reclame
Magneet borden


InStock
39.50 Bestellen
 
 

          
Beste klant,

Staat het produkt wat u zoekt er niet bij?
Stuur ons een berichtje wat u zoekt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Omschrijving product

OPVALLENDE MAGNEETSTICKERS ZONDER LIJMRESTEN

Magneetstickers zijn eenvoudige oplossingen om in te zetten voor veel verschillende marketingdoeleinden. De Magneetstickers hechten aan onder andere ijzer, staal en nikkel. En het voordeel is: er blijven gegarandeerd geen lijmresten achter als je de sticker weer verwijdert.

MAGNEETSTICKERS VOOR VEEL TOEPASSINGEN

De manieren om Magneetstickers te gebruiken zijn zeer divers. Kleed bijvoorbeeld eens een stelling of een archiefkast aan met een Magneetsticker. Ook de transformatie van Whiteboardsis mogelijk. Magneetstickers zijn daarnaast ideaal om een auto van een tijdelijke boodschap te voorzien. Tip: gebruik Magneetstickers niet langer dan een paar dagen op auto’s. Anders heb je kans op verkleuring van de carrosserie.

IN IEDERE VORM VERKRIJGBAAR

Magneetstickers zijn verkrijgbaar in twee diktes: 0,3 mm en 0,85 mm. Voor indoor toepassingen raden wij magneetstickers met een dikte van 0,3 mm aan. De sticker van 0,85 mm is voor auto's en andere outdoor toepassingen de beste oplossing. Beide zijn in iedere vorm te snijden.


Ontvang onze nieuwsbrief
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN