Aluminium Bord

Aluminium Bord

Sorteer op:
 
Aluminium bord


InStock
39.50 Bestellen
 

Beste klant,

Staat het produkt wat u zoekt er niet bij?
Stuur ons een berichtje wat u zoekt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


 

INDUSTRIËLE EN MODERNE UITSTRALING MET ALUMINIUM BORDEN

Aluminium borden en panelen zijn licht van gewicht en slechts 3 tot 4 mm dik. Toch is dit materiaal zeer stevig en dat maakt het voor heel veel toepassingen geschikt. Het is ideaal voor panelen in frames, voor aan de gevel als reclamebord of als fotopanelen. En bestel je vandaag, dan heb je het Aluminium bord morgen bij jou of jouw klant in huis.

KIES UIT DRIE VARIANTEN DIBOND

Aluminium borden maken wij van Dibond, een sandwichpaneel met aluminium toplagen en daar tussenin een zwarte PU-kern. Met de wit gelakte toplaag komt een print optimaal tot z’n recht. Je hebt de keuze uit Dibond Budget en Dibond Digitaal. We zetten de verschillen graag voor je op een rijtje:

  • Budget is scherper geprijsd;
  • Budget is in meerdere diktes verkrijgbaar, Digitaal alleen in 3 mm;
  • Budget wordt in China geproduceerd, Digitaal in Europa;
  • Digitaal heeft een meer constante kleur, een betere hechting en is dubbelzijdig te bedrukken.

Naast Dibond met witte toplagen is er ook Dibond Butler Finish. Dit is een paneel met een printzijde van geborsteld aluminium en een achterzijde van zilver metallic. Bij het printen van dit materiaal blijft het metallic-effect en de structuur zichtbaar. Vooral bij zwart-wit foto’s levert dit een mooi eindresultaat op.

 

Omschrijving product:

Ontvang onze nieuwsbrief
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN