Posters

Posters

Sorteer op:
 
Zelfklevende Poster


InStock
3.95 Bestellen
Posters kleur mat


InStock
7.95 Bestellen
Top kwaliteit
Posters kleur foto papier


InStock
27.95 Bestellen
Tijdelijk 10% korting
Posters zwart / wit


InStock
6.95 Bestellen
 

Nu tijdelijk op alle posters 10% korting!
Gebruik bij het bestellen onderstaande korting code
Poster2018


Omschrijving product

VERTROUWDE EN VOORDELIGE POSTERS

Posters zijn al een eeuw lang niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Eerst alleen voorzien van tekst, pas later kwamen hier afbeeldingen bij. Tot op de dag van vandaag zijn posters één van de bekendste, eenvoudigst toepasbare én goedkoopste reclamemiddelen. Bestel nu posters in negen verschillende formaten.

EEN POSTER IS ALTIJD GOED

Tja, moeten we de voordelen van Posters nog toelichten? Iedereen kent de kracht van een sterk ontwerp op een Poster. Van een abri tot en met B2-formaat: er zijn verschillende formaten waarop jij de boodschap kunt laten spreken. De Poster is te gebruiken bij een ontelbaar aantal mogelijkheden. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Bestel dan je Poster via Poster of Bleuback papier.

KEUZE UIT TWEE SOORTEN PAPIER

Ons assortiment Posters biedt veel mogelijkheden. Jij bepaalt het formaat en het ontwerp en wij printen dit voor je. Dit kan op posterpapier in 150 of 250 grams. Daarnaast bieden we Blueback papier aan: een wit papier met een blauwe rugzijde voor een hoge opaciteit. Bovendien heb nog de mogelijkheid om de print te laten voorzien van mat of glans laminaat.


 

Ontvang onze nieuwsbrief
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN