Visitekaartjes vanaf 100 stuks - Sign2you
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

Visitekaartjes vanaf 100 stuks ACTIE

Visitekaartjes vanaf 100 stuks
Visitekaartjes vanaf 100 stuks
Visitekaartjes vanaf 100 stuks
€ 45.95 nu € 25.00
InStock
 
Aantal
Formaat
Papier keuze
Opmerking:
Aantal

 

VISITEKAARTJES VANAF 100 STUKS TE BESTELLEN

Visitekaartjes of businesskaartjes zijn nog altijd een perfect hulpmiddel bij het netwerken. Het zorgt ervoor dat een gesprekspartner altijd een merk-waardige herinnering heeft. Daarbij kun je nu gebruik maken van een tijdelijke introductieprijs bij je bestelling van 100, 250 of 500 Visitekaartjes.

 

Tip: maak bij het opmaken van Visitekaartjes gebruik van de handige template. Zo weet je zeker dat je ontwerp goed uit de printer komt.

VISITEKAARTJES IN ALLE SOORTEN

Het standaard Visitekaartje formaat is 8,5 x 5,5 cm. Kies daarbij of je dubbelzijdige of enkelzijdige Visitekaartjes wilt bestellen en of je dit wilt laten afwerken met glad of mat laminaat. Dit is belangrijk voor de uitstraling van het Visitekaartje, net als de keuze voor de papiersoort. Want: zoveel klanten, zoveel wensen. Daarom kun je voor jouw klanten Visitekaartjes bestellen gemaakt van mat of gesatineerd Houtvrij papier en milieuvriendelijke Biotop:

HV gesatineerd MC - 300 en 350 g/m2

Natuurkarton - 300 g/m2

Biotop naturel - 250 g/m2

ONS PAPIER EN HET MILIEU

Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, kun je met jouw keuze ook op een andere manier bijdragen aan Moeder Natuur. Dat zit ‘m in de productie: door digitaal te drukken is de hoeveelheid afval een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. We hoeven geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken en de pers hoeft ook niet eerst op kleur te komen. Zo besparen we gemiddeld 200 instelvellen per order, het eerste vel dat van onze printers rolt heeft meteen de juiste kleuren.


Terug naar overzicht
Ontvang onze nieuwsbrief
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN